Det AMERIKANSKE militær bruger løfte en log som et team-building øvelse.

Teambuilding er en samlebetegnelse for forskellige typer af aktiviteter, der anvendes til at fremme sociale relationer og definere roller i teams, som ofte involverer collaborative opgaver. Det er forskelligt fra team træning, som er designet[af hvem?] for at forbedre effektiviteten, snarere end på mellemmenneskelige relationer.

Mange team building øvelser, der har til formål at afsløre og løse interpersonelle problemer i gruppen.

Over tid, er disse aktiviteter er beregnet[af hvem?] for at forbedre performance i en team-baseret miljø. Team building er en del af grundlaget for organisatorisk udvikling, der kan anvendes til grupper som sportshold, skoleklasser, militære enheder eller flight crews. Den formelle definition af team-building omfatter:

justering omkring mål

 • opbygningen af effektive arbejdsrelationer
 • reduktion af team-medlemmernes rolle tvetydighed
 • at finde løsninger på problemer team
 • Team building er en af de mest udbredte gruppe-og udviklingsaktiviteter i organisationer.

Af alle organisatoriske aktiviteter, en undersøgelse fandt, team-udvikling at have den stærkeste effekt (i forhold til finansielle foranstaltninger) for at forbedre organisationens præstationer. Seneste[hvornår?] meta-analyser viser, at team-udvikling af aktiviteter, herunder teambuilding og team uddannelse, forbedre både et holds mål præstationer, og at holdet er subjektive tilsynsmæssige vurderinger.

Fire tilgange

At sætte Mål

Dette understreger vigtigheden af klare mål og individuelle og team-mål. Team medlemmerne til at blive involveret i aktion planlægger at identificere måder at definere succes og fiasko, og opnå mål. Dette har til formål at styrke motivation og skabe en følelse af ejerskab. Ved at identificere de specifikke resultater, og tests af trinvis succes, hold kan måle deres fremskridt. Mange organisationer forhandle et team charter med holdet og (eu-ledere).

Rolle afklaring

Dette understreger forbedring af team-medlemmernes forståelse af deres egen og andres roller og opgaver. Dette er beregnet til at reducere misforståelser og fremme forståelsen for betydningen af struktur af aktiviteter, der tager sigte på at definere og justere roller. Det understreger medlemmernes indbyrdes afhængighed og værdien af at have hvert medlem fokus på deres egen rolle i holdets succes.

Problemløsning

Dette understreger, at identificere store problemer i teamet og arbejder sammen om at finde løsninger. Dette kan have den fordel at fremme kritisk tænkning. som

Interpersonelle relationer

Dette understreger stigende teamwork færdigheder som at give og modtage støtte, kommunikation og videndeling. Hold med færre interpersonelle konflikter generelt fungerer mere effektivt end andre. En facilitator styrer samtaler på at udvikle gensidig tillid og åben kommunikation mellem team-medlemmer.

Effektivitet

Effektiviteten af team bygning adskiller sig væsentligt fra en organisation til en anden.[7] som Den mest effektive indsats, ske, når teamets medlemmer er afhængige af hinanden, vidende og erfarne, og når organisatoriske ledelse aktivt etablerer og støtter holdet.

Effektiv team bygning indeholder en bevidsthed om team mål. Holdene skal arbejde med at udvikle mål, roller og procedurer.

Effekter af team building strategier på alle fire udfald, med 10% og 90% troværdighed intervaller. Team bygning er videnskabeligt vist sig at have en positiv indflydelse team effektivitet At sætte Mål og rolle afklaring blev vist at have indflydelse på kognitive, affektive, proces og resultater. De havde den mest kraftfulde effekt på affective og proces, resultater, hvilket indebærer, at team building kan hjælpe til gavn teams oplever problemer med negativ effekt, såsom mangel på samhørighed og tillid. Det kunne også forbedre teams, der lider af processen problemer, såsom mangel på afklaring i roller.

Målsætning og rolle afklaring har den største indflydelse, fordi de øger motivation, reducere konflikter, og hjælpe med at sætte individuelle formål, mål og motivation.

Hold med 10 eller flere medlemmer, der synes at have størst fordel af teambuilding. Dette tilskrives større hold der – generelt set – et større reservoir af kognitive ressourcer og kapaciteter end de mindre hold.

Udfordringer ved team building

Udtrykket “team building” er ofte brugt som en dodge, når organisationer er på udkig efter en ‘quick fix’ til dårlig kommunikation systemer eller uklar ledelse direktiver, der fører til uproduktive hold med nogen klar vision af, hvordan til at blive en succes. Arbejde i Team er det bedste arbejde.

Hold derefter samlet for at løse specifikke problemer, mens de underliggende årsager ikke ignoreres.

Dyer fremhævet tre udfordringer for fremtidens team bygherrer:

Manglende teamwork færdigheder: En af de udfordringer, som ledere, er at finde på team-orienterede medarbejdere. De fleste organisationer er afhængige af uddannelsesinstitutioner til at have indprentet disse kompetencer med ud på de studerende. Dyer mente dog, at de studerende opfordres til at arbejde individuelt og lykkes uden at skulle til at samarbejde. Dette virker mod de former for adfærd er nødvendige for teamwork. En anden undersøgelse fandt, at team træning forbedrede kognitive, affektive, proces og resultater.

Virtuel arbejdspladser

Virtuel arbejdspladser og på tværs af organisatoriske grænser: ifølge Dyer, organisationer, personer, der ikke er i det samme fysiske rum i stigende grad arbejde sammen. Medlemmerne er typisk ikke i stand til at opbygge konkrete relationer med andre team-medlemmer. En anden undersøgelse fandt, at ansigt-til-ansigt kommunikation er meget vigtigt i opbygningen af et effektivt team miljø. Ansigt-til-ansigt kontakt, blev nøglen til at udvikle tillid. Formel team building sessioner med en facilitator, der har ført medlemmer til “enig i, at forholdet” og angiv, hvor holdene var arbejde. Uformel kontakt blev også nævnt.
Globalisering og virtualisering: Hold i stigende grad omfatter de medlemmer, der har forskellige sprog, kulturer, værdier og problemløsende tilgange til problemer. En-til-en-møder har været en succes i nogle organisationer.

Definere mål og opgaver

Definere mål og opgaver, der udgør projektet. Den vigtigste instruktion er klare tidsfrister/deadlines.
Vis holdet, hvordan man definerer roller og understrege, at for at lykkes, hver rolle skal være opfyldt.
Stress balancen mellem opgave, roller og relationer. Tildeling af opgaven roller sikrer, at intet er glemt, mens relationer minimerer misforståelser og konflikter.
Deltage i team møder og observere de drøftelser, nogle gange uden forudgående varsel. Give konstruktiv feedback på, hvordan man kan forbedre.

Syv grundlæggende regler:

 • Kend dine team medlemmer
 • At kommunikere præcist og utvetydigt
 • Acceptere og støtte hinanden
 • Check for forståelse
 • Udveksle ideer og forståelse
 • Check for aftale
 • Løse konflikter hurtigt og konstruktivt
 • Hjælpe holdet med at oprette en problemløsning system. Diana og Joseph give et pointsystem, der lader eleverne vurdere en konflikt, og se, hvordan du løser problemet. For eksempel kan eleverne være på en 0-1 resultat af “afgørelse”, hvor medlemmerne er i stand til at opnå en konsensus, eller en score på 10, hvor alle er tilfredse. Teambuilding i organisationer er en fælles tilgang til at forbedre ydeevnen.

Sjov er en vigtig komponent til team building, men hensigten er at blive produktiv, fokuseret, og justeret. Rent rekreative aktiviteter, der kan være nyttige, men de skal være tidsbestemte og overveje mulighederne i team medlemmer (fx, sport er ikke for alle). Andre aktiviteter, der sigter mod at skabe et læringsmiljø, der overstiger resultater og engagerende medarbejdere skal være presenty.

Medarbejder engagement øvelser giver teams til at skabe løsninger, der er meningsfulde for dem, der har direkte virkning på den enkelte, teamet og organisationen. Erfaringsbaseret læring og forgrening metoder er effektive måder at engagere sig millennials på arbejdspladsen. Medarbejdernes engagement er effektiv, fordi:

Medarbejderne nyder problemløsning aktiviteter.

 • Problemløsning skaber ejerskab.
 • Det kan øge kapaciteten.
 • Konkurrencedygtige aktiviteter, fremme en resultatorienteret outlook.
 • Udendørs aktiviteter kan være en effektiv måde at engagere sig holdet.

Konkurrencedygtige aktiviteter gør det muligt for holdene at deres egne handlinger ved at producere brugbare resultater. Samarbejdende team building aktiviteter, tryk og hold til at arbejde sammen om at producere resultater.

Det bedste team building oplevelser er dem, der giver passionerede, engagerede og talentfulde mennesker til at give deres bedste mod et fælles mål, mod en fælles vision for succes.

Sport

Team building blev indført i sport i 1990’erne. En 2010 undersøgelse, der analyserede virkningerne af team building fandt, at team building aktiviteter, øge gruppe samhørighed.

Ifølge Yukelson, “I sport, hold består af en samling af indbyrdes afhængige personer, koordineret og organiseret i forskellige opgave effektiv roller med henblik på at opnå mål og målsætninger, som anses for vigtige for, at det pågældende team”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *