Events og teambuilding i skoven

Business Meets Nature specialiserer sig i at afholde virksomhedsevents i Danmarks smukkeste skov. Med udgangspunkt i jeres ønsker tilrettelægges mindeværdige naturnære oplevelser. F.eks.: Socialt arrangement – sjove oplevelser / teambuilding øvelser – hvor alle kan være med. Overvejer du at afholde dit næste firmaarrangement i grønne naturområder? – så skriv til os.

Skoven er et oplagt medie for teambuilding og events

Skoven kan bruges til mange ting, såsom teambuilding og rollespil. Skoven, der er et af Danmarks allersmukkeste naturområder, rummer mange spændende rum, hvor der kan arrangeres anderledes firmaevents. Skoven giver virksomheder muligheden for at prøve noget helt anderledes. Hvis ledelsen trænger til frisk luft, marketing-afdelingen trænger til vidde rammer eller økonomiafdelingen trænger til at få hjernen blæst igennem, er det måske en idé at tage ud i skoven.

Vi laver dagsarrangementer eller med overnatning i skoven, hvis det er det, folk vil. Det er helt anderledes end skovdrift. Man skal løbe rundt og servicere alle mennesker, men det er sjovt.

Kunderne siger:

“D. 9. og 10. sept. besøgte vi Danmarks smukkeste skov. Ca. 70 ISS medarbejdere havde fået lov i to dage at nyde stilheden, skønheden, regnen, solen osv. Det er 1. gang vi har valgt at afholde et to dages kursus i det fri, så det var med nogen nervøsitet, at vi drog derud. Vi havde to fantastiske dage i skoven og ved søen og sluttede af med en fest om bålet, hvor Christian havde sørget for den lækreste helstegte pattegris og dyrekøller til de, der ikke spiser svinekød. Vi er alle helt høje over oplevelsen og den service Christian og hans team stiller til rådighed, intet hotel eller herregårdsophold kan måle sig med det, vi lige har oplevet.”

Heidi Stentoft
Reg.dir. ISS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *